Impresszum

A honlapot üzemelteti:

CRYSTAL-MEZŐTÚR KFT.
5400 Mezőtúr, Vásár út 35.
Tel.: +36-56/550-642
crystalkft@crystalkft.hu

Szerzői jogok: azzal, hogy belép a  www.agroffer.hu valamint www.agroffer.com honlapra, illetve annak valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

A Crystal-Mezőtúr Kft. fenntart minden, a weboldalon található tartalom (ideértve különösen a fényképeket, videókat, ábrákat és bármilyen szöveges tartalmat) bármely módon történő másolásával és terjesztésével, valamint bármilyen egyéb felhasználásával kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A  www.agroffer.hu valamint www.agroffer.com domainnév, jogi védelmet élvez, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Crystal-Mezőtúr Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A  www.agroffer.hu valamint www.agroffer.com weboldalakon található fenti tartalmak jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Crystal-Mezőtúr Kft. jogosulatlan felhasználás esetén jogszerűen követelheti a jogsértés abbahagyását, az azzal okozott kárainak megtérítését, valamint a felhasználás által elért gazdagodás visszatérítését; továbbá – a Btk. 384-385. §§-ai, valamint a 388. §-a szerinti bűncselekmények bármelyikének megvalósulása esetében – büntető feljelentéssel élhet.